سرپرست امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اعلام کرد که شیرخشک آلرژیک نوزادان همچنان تأمین می‌شود و در کنار برند نئوکیت، دو گزینه جایگزین با کیفیت مشابه در اختیار خانواده‌ها قرار گرفته است.

تأمین مستمر شیرخشک آلرژیک با گزینه‌های جایگزین مناسب

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دکتر علی صفا در گفت‌وگو با خبرنگارما از چالش‌های اخیر در تأمین شیرخشک آلرژیک به دلیل محدودیت‌های بین‌المللی نقل‌وانتقال مالی خبر داد و افزود: "در ماه‌های گذشته به دلیل مشکلات مالی، تأمین نئوکیت با تأخیر مواجه شد، اما با برنامه‌ریزی دقیق، دو محصول جدید به نام‌های کمیدوژن و آلفامینو که از نظر فرمولاسیون و کارایی تأیید شده‌اند، به عنوان جایگزین‌های مناسب در بازار عرضه شدند."

وی همچنین از پزشکان خواست که برای جلوگیری از ایجاد نگرانی در خانواده‌ها، این دو گزینه جایگزین را در نسخه‌های خود لحاظ کنند تا تغذیه نوزادان مبتلا به آلرژی به‌طور پیوسته و بدون وقفه ادامه یابد.

دکتر صفا در پایان تأکید کرد که پیگیری‌ها برای تأمین مستمر نئوکیت ادامه دارد و این محصول همچنان در اولویت واردات قرار دارد. به محض ورود مجدد آن، اطلاع‌رسانی لازم به انجام خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha